Çok hafif bir o kadar da lezzetli bir yemek. Bu tarifi sade karnabahar veya sadece brokoli ile de yapabilirsiniz
- 1 tane küçük kanıbahar
- 1 tane küçük brokoli
- Bir kase rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 su bardağı süt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Karabiber ve pul biber
- Yarım limon suyu
Yapılışı
- Karnabahar ve brokoliyi haşlayın ve bir fırın kabına alın
- Bir kasede süt yağ limon suyu ve baharatları karıştırın
- Hazırladığınız karışımı kaşıkla karnabahar ve brokolilerin üzerine gezdirin
- Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini gezdirerek fırına verin
- Üzeri kızarınca fırından alın ve sıcakken servis edin
Fırın yemeklerinin yeri bizim evde ayrıdır. Sulu yemeği olsa karnabahar yenmez ama fırına girince farklı bir lezzete bürünüyor. Brokoli de karnabaharın yanına güzel yakışır. Elinize sağlık:)
YanıtlaSilFırın yemeklerini sevmeyen yoktur herhalde hem hafif hemde çok lezzetli oluyorlar
YanıtlaSilSevgiler
Merhaba, bugün karnıbahar almıştım pazardan tencere yemeği yapacaktım vazgeçtim bu şekilde yapacağım teşekkür ederim.
YanıtlaSilMerhaba deniyeceğiniz için çok Mutlu oldum biz çok seviyoruz inşallah sizde seversiniz.Sonucu paylaşırsanız sevğnirim
SilSevgiler
çok beğendim gerçekten.hem kolay hemde lezzetli .ellerine sağlık canım.sevgiler.
YanıtlaSilAynen...
SilÇok teşekkür ederim
Bizim evde pek sık yapılır. Ellerinize sağlık. Sevgiler
YanıtlaSil