malzemeler
4 tane soğan
sos için zeytinyağı ve sumak
süslemek için 2 adet yeşil soğan
yapılışı
uygun bir fırın kabını folyo'ile kaplayın (soğan suyunu saldığında yanmasın diye)ve soğanları kabınıza koyarak fırında yumuşayıncaya kadar pişirin,pişn soğanları soyun ve iri iri doğrayın doğradığınız soğanlara zeytinyağı ve sumak ilave ederek karıştırın,ince kıyılmış yeşil soğan veya maydonozla servis edebilirsiniz (afiyet olsun)
canımm:)) ellerine sağlık değişik bir tarif olmuşş:))
YanıtlaSilÇok değişik bir tarif canım. Ellerine sağlık. Ama soğanı çok severim. Çok sağlıklı en başta. Pişince de acı tadı gidiyor. Şeker gibi lezzetli oluyor. Sevgiler.
YanıtlaSildeğişik ama çok güsel gözüküyor eline sağlık canım..
YanıtlaSilteşekkür ederim deniz
YanıtlaSilbengücüm evet pişince şeker gibi oluyor sumak tadını çok iyi dengeliyor mayhoşluk veriyor
tuğbacım sanada teşekkür ederim
hepinize sevgilrimi yolluyorum
ellerinize saglik cokleziz gorunuyorlar
YanıtlaSil