15 Şubat 2010 Pazartesi

soğan salatası

malzemeler
4 tane soğan
sos için zeytinyağı ve sumak
süslemek için 2 adet yeşil soğan

yapılışı
uygun bir fırın kabını folyo'ile kaplayın (soğan suyunu saldığında yanmasın diye)ve soğanları kabınıza koyarak fırında yumuşayıncaya kadar pişirin,pişn soğanları soyun ve iri iri doğrayın doğradığınız soğanlara zeytinyağı ve sumak ilave ederek karıştırın,ince kıyılmış yeşil soğan veya maydonozla servis edebilirsiniz (afiyet olsun)

5 yorum:

  1. canımm:)) ellerine sağlık değişik bir tarif olmuşş:))

    YanıtlaSil
  2. Çok değişik bir tarif canım. Ellerine sağlık. Ama soğanı çok severim. Çok sağlıklı en başta. Pişince de acı tadı gidiyor. Şeker gibi lezzetli oluyor. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. değişik ama çok güsel gözüküyor eline sağlık canım..

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim deniz

    bengücüm evet pişince şeker gibi oluyor sumak tadını çok iyi dengeliyor mayhoşluk veriyor

    tuğbacım sanada teşekkür ederim
    hepinize sevgilrimi yolluyorum

    YanıtlaSil
  5. ellerinize saglik cokleziz gorunuyorlar

    YanıtlaSil