malzemeler
2 tane buyuk boy patates
yarımşar su bardağı bezelye,mısır,havuç
2 tane kornişon turşu
mayonez
yapılışı
patatesleri bir tepsiye koyup fırına verin patatesler pişene kadar iç harcını hazırlayın.
havuçları minik minik doğrayın ve haşlayın,mısır ve bezelyeyi konserve kullanabilirsiniz ben yazdan haşlayıp dondurucuya koyuyorum.turşuyuda minik minik doğrayın geniş bir kaseye turşu ve haşladığınız sebzeleri koyun ve üzerine bolca mayonez ilave edin.
pişen patateslerinizi ortasın ikiye ayırmadan açın (isterseniz orjinalindeki gibi kabuklarını soymayabilirsiniz)
ve hazırladığınız harcdan ortalarına bolca doldurun (afiyet iz)olsun)
Kumpiri çok severim ve nasıl bir tevafuk oldu bu akşam bizde de kumpir var inşaAllah :) Ellerine sağlık.
YanıtlaSilkalp kalbe karşıdır size afiyet şeker olsun
YanıtlaSilEvet. Çok teşekkür ederim :)
YanıtlaSilayyy kumpiri çok seviyorum,nefis gözüküyor kokusu geldi burnuma sanki,aşmı eriyom ne:)elinize sağlık..Sevgiler
YanıtlaSilellerine sağlık balımm nefis olmuşş:))
YanıtlaSiltubacım teşekkür ederim.
YanıtlaSileğer düşünüyorsanız inşallah öyledir yani minik bir bebek ailenin tadı tuzu oluyor.
denizcim sanada teşekkür ederim sevgiyle kal
ayy canim ceki yaaa esim ve ben kumpirciyiz ;-) ksske almanyada yapilsa artik bize evde deniyleim;_) elerine sagik
YanıtlaSilsevgili gülşah evde dene derim bence dahada lezzetli oluyor
YanıtlaSilEline sağlık ardaşım kumpir nefis olmuş
YanıtlaSilçok lezzetli gözüküyor, ellerine sağlık arkadaşım.....
YanıtlaSilevde yapılan her yemek daha temiz,ekonomik,ve lezzetli oluyor şifalar olsun sevgilerimle A E O
YanıtlaSilEllerine sağlık canım, enfes görünüyor. Bende bir kere yaptım ama patatesin dış kabuğunda servis etmedim. Bu şekildede deneyeceğim. Evdekiler yaşadı desene.
YanıtlaSilellerine sağlık... çok severim
YanıtlaSil