- 3 adet mantar
- 2 adet yumurta
- Bir tutam ince doğranmış maydanoz
- Bir tutam ince doğranmış taze soğan
- 1 yemek kaşığı un
- 1 tatlı kaşığı tereyağ
Yapılışı
- Mantarları iyice yıkayıp ince ince doğrayın
- Limonlu suda 2 dk bekletin ve avucunuzun içinde iyice suyunu sıkın
- Tüm malzemeyi bir kaba alarak iyice çırpın
- Yağı tavaya alıp iyice kızdırın
- Omleti tavaya dökün ve önlü arkalı kızartın
Mantarlı omlet çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.. Sevgiler.:)
YanıtlaSilmantar yemiyorum ama omletini yapmak güzel fikirmiş canım.sevenler için çok güzel bir tarif.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSil