20 Mart 2015 Cuma

Turşu Kavurması (lahana turşusu)



Turşu kavurmasını çok severim yanına haşlanmış patates ve bir demlik çay ohhh misssss
Turşu kavurması ister kahvaltıda ister 5 çayında hazırlanabilecek iyi lezzetli bir tarif
Turşu kavurması çok basit olduğu için çok detaya girmeden kısaca anlatayım




Yapılışı

  • Lahana turşusu eğer çok iri ise biraz doğrayarak küçültün.
  • Yıkamadan güzelce suyunu sıkın
  • Bolca soğan doğrayın ve kavurun kavrulan soğanlara domates salçası ekleyin biraz daha kavurun ve turşuyu da ilave edin biriki kerz karıştırarak kavurduktan sonra servise hazır

4 yorum:

  1. denemedim ama nefis görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Bende çok severim turşu kavurmasını ellerine sağlık çok nefis görünüyor =)

    YanıtlaSil
  3. Ben de hiç denemedim ama merak ediyorum tadını:)Deneyeceğim mutlaka canım..Ellerine sağlık..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Hiç denemedim ,farklı bir lezzet .İlk fırsatta deneyeceğim.
    Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil